Insula Mare a Brailei, jud. Braila

Cel mai mare proiect unitar din Europa. Astfel 48.000 hectare sunt irigate cu precizie, cu ajutorul celui mai avansat sistem. S-au montat si pus in functiune 350 pivoti remorcabili, in mai multe etape. Sistemul este interconectat si centralizat prin comanda radio pe frecventa dedicata. Optionalele includ filtre mecanice de mare capacitate si sistem de fertirigare incorporate in circuitul pivotilor.

Emiliana West Rom, Dudestii Vechi, jud. Timis

Topologia zonei a permis utilizarea unor instalatii 11 lineare simetrice de foarte mari dimensiuni. O singura instalatie de 1000 m iriga o sola de 3km lungime, adica 300 ha. Instalatiile autopurtate includ atat generatorul de curent cat si pompa cu sorb plutitor cu o capacitate de aprox 250 l/s. Pe langa aceste utilaje am montat si 4 pivoti ficsi de 800m.

Genagricola, Sannicolau Mare, jud. Timis

Proiectul este in lucru si include 12 pivoti cu lungimi de 400-500m. Sistemul include si comanda radio. In mod atipic alimentarea pivotilor se face cu furtun “layflat” de la motopompa

Prio Agricultura, jud. Ialomita

Proiectul include 36 pivoti ficsi cu comanda radio si automatizarea electropompelor de alimentare care alimenteaza fiecare pivot separat. Acestea au pornirea sincronizata si temporizata individual. Instalatiile au debit supradimensionat pentru a putea iriga in jumatate din timpul necesar standard.

Citește mai departe...

Amico Agria, Segarcea, jud. Dolj

Proiectul executat in mai multe etape include 5 pivoti ficsi 750 m, 7 remorcabili de 300-400m, filtre, radio comanda centralizata.

Agrichim, Fetesti, jud. Ialomita

Proiectul combina 18 pivoti ficsi de pana la 720m cu pivoti remorcabili, pentru a acoperi intreaga suprafata a fermei de 3600 hectare. Sistem de filtrare si comunicare radio. Totodata s-au retehnologizat si cateva instalatii mai vechi.

Citește mai departe...

Pentru intrebari suplimentare va rugam contactati-ne Contact