Instalatii de irigat UNIVERSAL Liniare

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Instalatii de irigat Universal Liniare

valinst
Sistemul de irigatii produs de catre Valmont S.A si distribuit in Romania de catre Gruppo Valinst SRL Brasov are o anvergura mare si este realizat dintr-un sistem format dintr-un cart pe 4 roti si tronsoane autopropulsate.
Vezi aici noile panouri de comanda!
Sistemul special de propulsie si aliniere permite instalatiei de irigat sa opereze chiar pe terenuri dificile cu maxima precizie si siguranta. Deplasarea intre terenurile de irigat se poate realiza prin mijloace proprii. Componentele provin in cea mai mare parte de la echipamentul de tip pivot, recunoscut pentru rezistenta la toate solicitarile ce ar putea sa apara pe intreaga perioada de exploatare
Image
Image
Image
AVANTAJE:
  • Permite irigarea cu usurinta a suprafetelor cuprinse intre 2 si 150 ha, cu pante de pana la 6
  • Ofera posibilitatea mutarii prin mijloace proprii a instalatiei de pe o suprafata pe alta
  • Realizeaza o economie de 70% a fortei de munca
  • Permite scheme flexibile si eficiente de aplicare a apei cu economii de 70%
  • Controlul in proportie de 95% al aplicarii apei pe suprafata de irigat
  • Flexibilitate si eficienta sporita in aplicarea substantelor chimice (economie de 50%)
  • Uniformitate in aplicarea apei sau a chimicalelor
  • Functionare si la presiuni scazute a apei
  • Admite functionarea si ca masina tip pivot

Important:
Executia din otel protejat prin zincare termica confera cea mai buna protectie anticoroziva disponibila in industria moderna de azi. Instalatiile de irigat liniare marca Valley folosesc ca surse de alimentare cu apa atat retelele de hidranti, cat si sursele naturale de apa (lacuri, rauri); in acest sens, echipa de tehnicieni ai Gruppo Valinst va sta la dispozitie pentru configurarea optima a sistemului de irigat si a instalatiei de pompare.
valinst
Proiectarea unei instalatii de irigat Valley Echipa Gruppo Valinst combina cunostintele tehnice privind practicile folosite in agricultura, conditiile specifice de teren, experienta indelungata in domeniul irigatiilor si cursurile de specialitate primite pentru a putea alege si proiecta echipamentul Valley optim pentru a satisface conditiile specifice de irigatie pe care le aveti in teren.

Piese de schimb si intretinerea utilajelor

Tehnicienii Gruppo Valinst SRL Brasov, in calitate de distribuitor autorizat al Valmont S.A pentru Romania, recunosc faptul ca disponibilitatea pieselor de schimb, precum si calitatea intretinerii masinilor sunt elemente critice in a face echipamentele Valley cea mai buna valoare a dumneavoastra.

De aceea s-au infiintat programele Piese de schimb, Piese de conversie si Service Din 1954 si pana astazi au existat mai mult de 50 de fabricanti diferiti, din care unii au ramas iar altii au disparut. Dar nu este nici o problema daca aveti o masina de irigat "orfana".

Tehnicienii Gruppo Valinst sunt instruiti sa acorde service si montaj, precum si piese de schimb pentru majoritatea marcilor de sisteme de irigat. Scopul nostru este de a pastra masina dvs. de irigat in stare buna de functionare, ajutandu-va in acest mod sa va castigati afacerea, zi dupa zi. Echipa de 30 tehnicieni este calificat si in permanenta scolarizata sa faca fata oricaror provocari tehnice aparute. Gruppo Valinst detine un stoc de piese si consumabile permanent pentru toate utilajele pe care le comercializeaza.
valinst
valinst

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru consultanta tehnica, oferte de pret sau stabilirea de vizite in teren.

INSTALATII DE IRIGAT

VALINST AGRICULTURE