Valley Rally @ Valinst Braila - Romania

Participare la Targul International INDAGRA 2017, la Romexpo, Bucuresti

Si anul acesta am fost prezenti cu produse pentru irigatii. Am prezentat mai muti tamburi de irigat atat pentru terenuri mici cat si pentru suprafete de peste 50 ha. Vizitatorii au manifestat interes si pentru noile panouri de comanda digitale tip ICON de la Valley. In perioada 25-29 octombrie, cei aprox 60.000 vizitatori au putut vedea in standul nostru doua tipuri de motopompe pentru irigatii cu motoare John Deere si Iveco.

CONTROL INTUITIV - DISPLAY DIMANIC

Panoul Valley ICON10 are cel mai mare touchscreen din gama ICON cu un LCD touch, de 10-inch, full-color, ca sa puteti vedea si controla mai multe chiar de pe ecran. Interfata facila, face ca monitorizarea si controlul oricarui aspect al pivotului sa fie o joaca de copii. Este similar cu utilizarea unei tablete, dar acum este pe pivotul dumneavoastra.

Prezenta la Expo AGRIPLANTA 2017

Evenimentul nr 1. din domeniul agro tinut la Fundulea, a reuni peste 200 expozanti din mai multe tari. Valinst Agriculture a participat ca expozant in perioada 18-21 mai. Exponatele noastre din domeniul irigatiilor au fost admirate de cei aproximativ 15000 vizitatori. Acestia au primit informatii de la reprezentantii nostrii despre tamburii de irigat Ocmis, pivoti Valley, sisteme complete de transport apa din otel, PVC sau PEHD, cate si despre motopompe electropompe si generatoare.

Field day - lansare corner Valley

Deschidere Showroom

In 25 septembrie 2015, Valinst a deschis primul showroom de irigatii din Romania. La deschidere au participat personalitati si fermieri din zona, care au aflat despre misiunea noastra si noutatile din domeniul irigatiilor. Investitia de aprox 2 milioane de Euro inlcude un showroom de 1000 mp amplasat pe un teren de 10.000 mp, partial betonat. Taierea panglicii a fost urmata de o saprbatoare campeneasca traditionala. Participa

Participare la Agriplanta 2016

In perioada 19-22 mai, am expus la cea mai mare expozitie in camp din Romania. La aceasta platforma de comunicare dintre fermier si furnizor au participat 210 firme si 14.300 vizitatori, pe un spatiu expozitional de 36 hectare. Valinst a evidentiat noul produs lansat in Romania. Utilajul Corner pentru pivotii de irigat Valley, pe langa tamburii Ocmis si motopompele Scova.

Targul agricol RomAgroTec

Image
Am participat la targul agricol RomAgroTec 2011, 26-30.05. Tambur cu furtun de irigat Ocmis Italia si un modul de irigatie tip pivot Valley produs in SUA. Targul a avut peste 4000 de vizitatori iar standul Gruppo Valinst a avut peste 300 viziatori intresati de sisteme de irigat.

Best dealer for 2010 award,

Image
Best dealer for 2010 award, primita de la producatorul American numarul unu de sisteme de irigat Valmont, pentru proiectul Insula Mare a Brailei. Proiectul a presupus vanzarea si montarea a 228 sisteme de irigat de tip pivot remorcabili. Aceasta dotare tehnica ridica nivelul productiei pentru Insula Mare a Brailei si pentru TCE 3 Brazi, ferma ce detine cea mai mare suprafata Agricola din Europa.

Intalnire cu Tom Wolin

irector pe sectiunea utilaje agricole in cadrul NDTO (North Dakota Trade Office). S-au discutat problemele arzatoare ale momentului si pozitia proactive pe care o are Valley si Gruppo Valinst. Dupa cum arata statisticile la nivel modial in urmatorii 50 ani vom avea nevoie dublarea productiei agricole pentru a acoperii nevoie de hrana mereu crescande. Sistemele Valley Irrigation distribuite de noi, sunt gandite si fabricate astfel incat perioada minima de exploatare sa fie de minim 30 ani, sa aiba eficienta si productivitatea cea mai mare comparata cu echipamente asemanatoare.
Image
Echipa noastra va sta la dispozitie pentru consultanta tehnica, oferte de pret sau stabilirea de vizite in teren.

INSTALATII DE IRIGAT

VALINST AGRICULTURE