valinst

Al Dahra Agricost

In anul 2020 se continua etapa inceputa la Al Dahra Agricost, prin care montam si punem in functiune inca 88 pivoti remorcabili cu generator si 10 liniare universale. In 2019 am pus in functiune 117 instalatii din care una de 1000 m lungime cu alimentare de la canal deschis.

Acestea se adauga la celelalte 350 de masini de irigat puse in functiune in etapele anterioare.
valinst

Proiect de anvergura

In 2019 am inceput un proiect de anvergura, in localitatea Maicanesti din judetul Vrancea, al carui prima pas a fost livrarea la cheie a instalatiei de tip pivot. Pivotul de 420 m lungime are in completare un brat corner v-flex de 91 m lungime, astfel instalatia iriga 65,5 ha, cu un grad de acoperire de 97%.
Proiectul a inclus si instalarea de podete din beton armat peste canalele secundare, lipirea si ingroparea conductei de alimentare cu apa, ingroparea cablului de alimentare electric si turnarea fundatiei de fixare la locul de pivotare.
valinst

Insula Mare a Brailei, jud. Braila

Cel mai mare proiect unitar din Europa. Astfel 48.000 hectare sunt irigate cu precizie, cu ajutorul celui mai avansat sistem. S-au montat si pus in functiune 350 pivoti remorcabili, in mai multe etape. Sistemul este interconectat si centralizat prin comanda radio pe frecventa dedicata. Optionalele includ filtre mecanice de mare capacitate si sistem de fertirigare incorporate in circuitul pivotilor.
valinst

Emiliana West Rom, Dudestii Vechi, jud. Timis

Topologia zonei a permis utilizarea unor instalatii 11 lineare simetrice de foarte mari dimensiuni. O singura instalatie de 1000 m iriga o sola de 3km lungime, adica 300 ha. Instalatiile autopurtate includ atat generatorul de curent cat si pompa cu sorb plutitor cu o capacitate de aprox 250 l/s. Pe langa aceste utilaje am montat si 4 pivoti ficsi de 800m.
valinst

Genagricola, Sannicolau Mare, jud. Timis

Proiectul este in lucru si include 12 pivoti cu lungimi de 400-500m. Sistemul include si comanda radio. In mod atipic alimentarea pivotilor se face cu furtun “layflat” de la motopompa
valinst

Prio Agricultura, jud. Ialomita

Proiectul include 36 pivoti ficsi cu comanda radio si automatizarea electropompelor de alimentare care alimenteaza fiecare pivot separat. Acestea au pornirea sincronizata si temporizata individual. Instalatiile au debit supradimensionat pentru a putea iriga in jumatate din timpul necesar standard.
valinst

Amico Agria, Segarcea, jud. Dolj

Proiectul executat in mai multe etape include 5 pivoti ficsi 750 m, 7 remorcabili de 300-400m, filtre, radio comanda centralizata.
valinst

Agrichim, Fetesti, jud. Ialomita

Proiectul combina 18 pivoti ficsi de pana la 720m cu pivoti remorcabili, pentru a acoperi intreaga suprafata a fermei de 3600 hectare. Sistem de filtrare si comunicare radio. Totodata s-au retehnologizat si cateva instalatii mai vechi.
Echipa noastra va sta la dispozitie pentru consultanta tehnica, oferte de pret sau stabilirea de vizite in teren.

INSTALATII DE IRIGAT

VALINST AGRICULTURE